Mijn methode? Ik help jou verder tot het punt dat je het gewoon zelf kan!

Bijles is maatwerk!En dat bied ik jou!

 

Meer dan 20 jaar ervaring

HBO Bachelor opleiding in English language and literature 21 jaar ervaring begeleiden leerlingen leeftijd groep 11-19 jaar meer dan 25 jaar ervaring in lesgeven Gecertificeerd Cito trainer Onderwijs innovator Gamification specialist Gecertificeerd E-Buddy/ICT onderwijs specialist Eigenaar en maker www.WordJo.nl

De klik

Bijles is een belangrijke stap voor je toekomst. Je wil graag samenwerken met iemand die snapt waar je behoefte ligt. En natuurlijk wil je een klik want bijles moet ook gewoon leuk zijn. Dit geldt ook voor mij. Ik werk graag met mensen die vooruit kijken en vooruit willen. Hebben wij samen een klik?

Jouw Plan, jouw pad

Zonder plan is er geen doel. Per leerling maak ik een analyse waar we aan gaan werken. Samen bespreken we hoe en wat we doen. We werken aan jouw doel en ik geef je de "tools" om sterker in jouw leerproces te staan.

De beste tool voor jouw leersucces

Een taal leren is veel woorden kennen. Niet altijd een leuk werkje voor de meeste leerlingen. Maar wel met WordJo! Neem jij Bijles bij mij? Dan mag jij mijn platform kosteloos gebruiken. Lees hieronder alle info over mijn platform WordJo (www.WordJo.nl)

Wie ben ik? Een expert met veel ervaring met eigen leer platform

Passie voor leren maakt mij anders dan andere bijles mensen. Ik ben altijd al bezig geweest hoe ik mensen op een leukere manier kan laten leren. Mijn eigen Online leer platform bestaat al sinds 2017. Mijn eigen visie op leren in samenspraak met de experts, mijn leerlingen die altijd kritisch waren over mijn platform.

We kunnen leren van elkaar elke dag, dat maakt het zo leuk om dit te doen. We zijn nooit uitgeleerd!

 

Whatsapp me voor meer info, click op de whatsapp button

Whatsapp
https://wa.me/31651474949

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor het aanvragen van een proefles

 

 

 

 

Veel kinderen hebben moeite met het aanpakken van hun studie. Waar moet ik beginnen, en nog belangrijker HOE pak ik het aan?

Hoe werk ik?

We stellen vast waar je hulp bij nodig hebt. Behalve docente Engels, ben ik jaren leerling begeleider geweest, Decaan, Coach en ben ik vooral gespecialiseerd in het "leren leren".

"Leren Leren"

De meeste mensen hebben niet geleerd hoe ze moeten "leren". Ik neem jou stap voor stap mee in mijn methode en leer je hoe je ZELFSTANDIG kan leren en plannen.

HOE?

Mijn jarenlange ervaring heeft mij geleerd dat door "ontbreken van essentiële zaken" leerlingen vast lopen. Soms zijn dit basis begrippen waardoor je met een taal niet verder komt. Vaak is het woordenschat.

Er wordt steeds minder aandacht besteed aan woordenschat op scholen. Vroeger werden woorden erin "gestampt" tegenwoordig lijkt het wel dat leerlingen dit helemaal niet meer doen, met alle gevolgen van dien.

Veel leerlingen hebben problemen met grammatica simpelweg omdat het ze ontbreekt aan woordenschat. (Jazeker ook grammatica heeft te maken met woordenschat)

Problemen met lezen? 9 van de 10 leerlingen heeft een tekort aan parate kennis van woorden.

Spreekvaardigheid lastig? Uitspraak lastig? Ook dit is vaak een gebrek aan parate kennis van woorden en daarmee de onzekerheid die om de hoek komt kijken.

Wat te doen?

Gelukkig zijn de meeste oplossingen simpel. Een persoonlijke aandacht samen met mijn zelf ontwikkelde platform WordJo helpen jou met het verbeteren van de Engelse taal. Als je bijles bij mij hebt mag je NATUURLIJK gebruik maken van mijn online platform.

Wat is WordJo?

WordJo is een online platform voor Engels, Frans, Duits en Spaans waarmee ik leerlingen help met woordjes leren. De game wereld is binnen dit platform samen gebracht met de educatieve wereld. Je speelt spellen (er zijn 44 levels) en leert daarmee auditief Engelse woordjes. Leuker maar ook beter! Helemaal voor kinderen met dyslexie die moeite hebben met lezen, klanken en letters.

Er zijn zoveel online programma's, wat maakt WordJo anders?

WordJo is auditief, dit betekent kortweg, je hoort constant de woorden. Vergelijk het maar met reclames, je kent sommige deuntjes uit je hoofd omdat ze vaak langs komen. Dit is het principe van WordJo, je hoort constant de woorden in het spel en met de 44 levels komen ze ontzettend vaak langs. Door de herhaling worden de woorden in je lange termijngeheugen gestopt. Dit is handig want hier kan je uit putten als je het nodig hebt voor een tekst, bij spreekvaardigheid, luistervaardigheid en schrijfvaardigheid.

WordJo kan je spelen op elk device, jazeker ook op je telefoon. Dit maakt het laagdrempelig om even snel een WordJo spel en dus ook meteen te leren. Dit scheelt je veel tijd en versnelt je leerproces. Je hebt 24/7 toegang tot WordJo en je mag zo vaak spelen als jij wil.

Met de foutenanalyse per spel kan je snel bijsturen wat er mis gaat en natuurlijk hoe je sneller betere resultaten kan behalen.

Wat zijn de Bijles kosten per uur?

Bijles bij mij kost €37 per uur, dit is inclusief het gebruik van mijn online platform, 24/7 dus zo veel en hoe vaak als je zelf wilt. (Ter waarde van €83,64*)

Liever een pakket? Dat kan ook:

Pakket A (40 uur bijles): €25 per uur*

Pakket B (30 uur bijles): €27,50 per uur*

Pakket C (20 uur bijles): €29,50 per uur*

Pakekt D (10 uur bijles): €32,50 per uur*

*De pakketten dienen vooraf betaald te worden.

Heb je nog vragen? App of bel me voor meer informatie.

Whatsapp
https://wa.me/31651474949

Ik zie je snel!

Groet,

Jolanda

 

*Zo lang als je bijles bij mij volgt uiteraard 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Lees hierover in onze Privacy policy    OK