Woordjes leren met groep 7 en 8

Engels en Frans op de basisschool. De een vindt het fantastisch de ander heeft er niets mee. Toch blijft 1 ding altijd belangrijk: woordjes leren.

De pre-pubers, of zit jouw kind al helemaal in de pubertijd?

Alles is stom, saai en niet leuk? Moeilijk aan het woordjes leren te krijgen? Angst voor toetsen en gaat daarom maar niet leren? Allemaal erg herkenbaar voor kids in groep 7 en 8. Eigenlijk is het een schreeuw om hulp en die krijgen ze van WordJo.

Engels woordjes leren en Franse woordjes leren op een leukere manier én op je eigen tempo, inclusief supertof beloningssysteem om gemotiveerd te blijven. Auditieve training, spelling trainer en herhaling. Een super combinatie om goed voorbereid straks naar de middelbare school te gaan. 

Engels is zoals iedereen weet namelijk enorm belangrijk! Iedereen gunt een kind een goede aansluiting op de middelbare school! 

Woordenschat is essentieel! Zorg dat kids van de basisschool komen met een vracht aan woordjes. Woordjes leren is simpel en leuk met WordJo!

Jij als ouder of leerkracht heeft alle inzicht in wat je kind doet en bovendien een volledige analyse van zijn/haar werk.

Dat gun jij je kind(eren) toch ook? Bestellen

Speel de demo, klik op spelen. 

WordJo kan je gratis spelen op school, vraag je meester of juf een "scholenaccount" te maken, klik hier.

Op eigen niveau op eigen tempo gamen

Gamen en leren

Woordenschat verruiming voor een goede aansluiting op de middelbare school

Een tof beloningssysteem met een coole avatar

Woordjes leren met WordJo!

Woordjes leren voor je moderne vreemde talen wordt leuker met WordJo. Engelse woordjes, Franse woordjes, Duitse woordjes en Spaanse woordjes trainen door te gamen en leren, het kan! Haal hogere cijfers m.b.v. dit spel. Woordjes leren leuker maken door het simpelweg leuker aan te bieden. Het klassenaccount is gratis te spelen! 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Lees hierover in onze Privacy policy    OK