Gamen en woordjes leren is de toekomst!

Online leer- en oefenplatform

Laat je leerlingen via de weektaak zelfstandig oefenen op hun eigen niveau. Kijk live mee naar hun voortgang en krijg automatisch de resultaten van de verwerkingssoftware. Dit complete platform bespaart je echt veel werk.

 

Vraag een gratis proeflicentie aan

 

Enorm aanbod aan lijsten voor elk niveau.

 

Onze oefensites bevat duizenden lijsten van methodes. De meeste gangbare methodes staan al klaar in WordJo. Heb je een eigen methode of werk je met thema's? Geen probleem, deze zetten wij er voor je in. Alle lijsten kan je spelen op je eigen niveau  voor begin groep 4 tot extreem ingewikkelde lijsten voor groep 8 — en alles daartussenin. Ook voor het voortgezet onderwijs hebben wij genoeg uitdagingen om te leren, dus na de Basisschool kan je naadloos verder met WordJo.

Alle lijsten zijn in duidelijke categorieën en moeilijkheidsgraad per groep/klas ingedeeld. Zo kun je voor ieder kind een passend aanbod maken.

 

Zelfstandig werken aan de individuele leerdoelen

Onze websites bieden een helder, gestructureerd aanbod aan oefeningen, onderverdeeld in levels en challenges. Omdat de leerkracht zelf eenvoudig per level en per challenge lijsten kan selecteren, kunnen bestaande methodes naadloos gevolgd worden. Daarnaast is er alle ruimte voor de leerkracht om af te wijken van de methode en een eigen individuele leerweg/lijsten bij ons aan te leveren die wij zonder kosten erin zetten. (scheelt jou tijd)

Lesbrieven

Nieuw zijn de lesbrieven binnen WordJo. Word lid van WordJo's membership site en ontdek de gratis Lesbrieven om uit te proberen. Heb je eigen Thema's op jouw school? Geen probleem, wij maken er Lesbrief thema's bij (dit scheelt een hoop tijd) en sluit aan bij de andere lessen. Vakoverstijgend leren is sowieso goed om binnen je school in te voeren. Het combineren van kennis is fijn om het leerproces te optimaliseren.  Word hier lid: https://www.wordjocourses.nl/wordjo-membership-area/56d14989dad

Slimme tools voor leerkrachten: weektaak module, verwerkingssoftware en live meekijken met je leerlingen

 

In je leerkracht account heb je veel handige functies tot je beschikking om WordJo effectief in te zetten in jouw onderwijspraktijk. Zo kun je eenvoudig weektaken op maat klaarzetten voor al je leerlingen. Je kunt live meekijken hoe je klas presteert en daardoor snel bijsturen als dat nodig is. Alle gegeven antwoorden worden opgeslagen en zijn weer in te zien. Ook worden er automatisch CIJFERS gegeven. De normering kan je hier zelf voor bepalen. Binnen de analyse kun je niet alleen zien hoeveel een leerling fout heeft, maar ook welke fouten hij maakt. Ook leerlingen kunnen zelf bekijken hoe ze presteren.

Vraag een gratis proeflicentie aan

Gebruik WordJo als toets programma

WordJo is de nieuwste en leukste manier om je leerlingen hun woordjes te laten leren. Een adaptief, educatief en interactief programma ontwikkelt door onderwijsprofessionals, dyslexie experts en coaches.

Gamen en woordjes leren is de toekomst!

En voor jullie als docent/ leerkracht nog KOSTELOOS uitproberen voor een periode van 3 weken. (Ter waarde van €50,- * ). 

Een scholen account voor WordJo kost maar €0,09* per leerling per dag!

WordJo is kosteloos te proberen voor scholen in Nederland én België. 

Op dit moment mogen we al meer dan 250 scholen in Nederland en België helpen, dus waar wacht jij op? 

*24/7 te gebruiken onbeperkt spelen en leren op basis van 30 leerlingen voor een schooljaar €799,- per klas per schooljaar.

Klik hier om een kosteloos scholen account aan te maken!

WordJo

Woordjes leren in de klas, samen leren. Engels woordjes leren, Engelse woordjes leren, Duits leren, Duitse woordjes leren, Frans leren, Franse woordjes leren, woordjes stampen. Leuker leren met het WordJo scholen account. Kosteloos 3 maanden te proberen1

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Lees hierover in onze Privacy policy    OK