Wie zijn wij?

 

Team WordJo bestaat uit Jolanda de Jong (bedenker), Hugo (de maker) en een groep enthousiaste medewerkers die allemaal maar 1 doel voor ogen hebben:

  • Een moderne en uitdagende manier van woordjes leren waardoor kinderen het weer leuk vinden om te leren en daardoor hogere cijfers krijgen. "Spreek je talen en verover de wereld"

Wij als ouders zien dat onze kinderen boeken ouderwets en saai vinden. Ze willen dynamiek en het liefst de hele dag gamen. Ze komen ongemotiveerd over en hangen een beetje rond. Met slechte cijfers als resultaat. Veel ouders en leraren zitten met hun handen in het haar. 

Een nieuwe generatie vraagt om een nieuwe manier van leren. Een methode die past in deze modere tijd waarin schermpjes de boventoon voeren. Een methode die aansluit bij de kinderen van tegenwoordig: gamen en leren in 1 spel.

Mijn missie:

 

Mijn naam is Jolanda de Jong en ik wil deze kinderen helpen. Na 21 jaar onderwijservaring ben ik mijn droom achterna gegaan. 

Woordjes leren was altijd een lastig karweitje. Woordjes leren uit een boek werkte niet meer bij mijn leerlingen merkte ik. Ik wilde iets creëren waarbij kinderen spelenderwijs woordjes konden leren. 

  • Een game wat zowel de Basis leerlingen als de VWO/atheneum/gymnasium leerlingen zou helpen.
  • Een game die aansluit bij school maar die ze ook thuis kunnen spelen.
  • Een game waarvan een ouder zegt: "ja, daar word ik blij van".
  • Een game waar alle kinderen blij van worden en mooie cijfers voor hun talen gaan halen.
  • Een game waarvan ook docenten en leerkrachten zeggen: "ja, dat is een mooie aanvulling".

En zo is WordJo ontstaan. Uit ideologie. Geen sponsors maar met mijn eigen spaargeld. Omdat het mijn passie is om kinderen talen bij te brengen. Omdat ik weet hoe belangrijk het in deze moderne wereld is om je talen te spreken. Parate kennis in die koppies krijgen. 

Met WordJo creëer je meer rust in het gezin doordat je kind met plezier zijn talen leert. Geen strijd meer tijdens het overhoren, de "native speakers" doen dit voor jou. Geen strijd meer om je kind aan het leren te krijgen. WordJo neemt dit allemaal van jou over zodat de harmonie terugkeert in huis. Je kind mag functioneel gamen. Een win-win situatie.

Mijn wens is dat kinderen van over de hele wereld WordJo gaan gebruiken om hun talenkennis te vergroten. Zodat ze meer kansen hebben op de internationale banenmarkt. Ook in arme landen waardoor kinderen meer kans hebben op een baan in het toerisme. Ik wil graag trotse kinderen zien met veel zelfvertrouwen.

Gun je kind een voorsprong! Speel WordJo nu!

Bestellen

Jolanda

Ms WordJo
  • Initiatiefnemer van WordJo
  • 21 Jaar in het onderwijs

Mariëlle

De alleskunner!

Nadine

De Spaanse stem

Lindsay

De Engelse stem

Beate

De Duitse stem

Parcival

De Franse stem

Merel

Administratieve engel!

Connie

Vlotte babbel gouden hart

WordJo

Jolanda de Jong heeft met haar 21 jaar onderwijs ervaring veel kennis wat betreft onderwijs en vooral het leren leren in het onderwijs. Talen leren op een leukere manier is hetgeen ze al jaren mee bezig is om samen met haar professionals "de leerlingen" elke keer te verbeteren en te vertalen naar deze tijd. Engelse woordjes leren, Franse woordjes leren, Duitse woordjes leren en Spaanse woordjes leren op een auditieve manier is erg belangrijk. Communicatie verbindt ons!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Lees hierover in onze Privacy policy    OK